Klausyti gyvai

16:20 - 17:15

Šeštadienis prie kavos puodelio

„KOK” – Viena naktis. Vienas ringas. Vienas Čempionas.

 

Lapkričio 17-tą dieną „KOK World GP 2018″ sugrįžta į Vilnių – Siemens Areną su nauja jėga. Geriausi Lietuvos ir viso pasaulio kovotojai susikaus viename ringe. Pilna arena žiūrovų, įspūdingos ringo merginos ir intriguojančios kovos sugrįžta į didžiausią areną Lietuvoje.

„KOK” – Viena naktis. Vienas ringas. Vienas Čempionas.

„HERO‘S & KOK WORLD SERIES 2018 IN VILNIUS“

Plačiau apie vyksiantį „HERO‘S & KOK WORLD SERIES 2018 IN VILNIUS” turnyrą radijo stoties „FM99″  laidoje „Sporto klubas” kalbėjomės su Lietuvos Bušido Federacijos įkūrėju ir Prezidentu Donatu Simanaičiu.

Lietuvos Bušido Federacijos įkūrėjas ir Prezidentas Donatas Simanaitis
Jau tampa įprasta, kad visi kovų menų gerbėjai turėti lapkričio 17 dieną savo kalendoriuose turi pasižymėti raudona spalva – šią dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje griaudės „HERO‘S & KOK WORLD SERIES 2018 IN VILNIUS” turnyras.

Pasaulis džiugiai sureagavo į boksininko Evaldo Petrausko debiutine pergalę profesionaliame ringe. Ne vienas šio svorio profesionalus boksininkas lietuvyje, kuris neketina mažinti savo tempų profesionaliame ringe, išvydo realią grėsmę.

Evaldą galima drąsiai vadinti geriausiu paskutinio dešimtmečio Lietuvos boksininku. Praėjusį savaitgalį jis puikiai debiutavo profesionaliame ringe ir jau pirmajame raunde pasiuntė savo priešininką i nokautą.

Boksininkas Evaldas Petrauskas

Pagrindinis klausimas, kurį girdėjo E. Petrauskas po savo debiutinės kovos: „Kada antra kova?“

Atsakymo ilgai laukti nereikėjo. Visam pasauliui E. Petrausko atstovai jau paskelbė naują žinią: sekanti garsiausio Lietuvos boksininko profesionali kova įvyks lapkričio 17 dieną „Siemens“ Arenoje, Vilniuje.

Po sėkmingų derybų su Bušido federacija buvo susitarta dėl vienos profesionalaus bokso kovos tarptautiniame Bušido „HERO’S KOK WORLD SERIES“ turnyre, kuriame kovos patys geriausi Lietuvos MMA Bušido ir KOK meistrai. Lapkričio 17 dieną įvyksiantis tarptautinis bušido turnyras garantuotai nepaliks abejingų.

Daugiau: http://bushido.lt

Kitos naujienos

Kokie pagrindiniai iššūkiai buvo šią kadenciją Europos Parlamente, Europos saugumas, karas Ukrain...

Su Alytaus Sakalėlio pradinės mokyklos 2C klasės moksleiviais susitinkame radijo stotyje FM99. Va...

Alytuje gyvenantys vaikų tėvai ir toliau ieško būdų, kaip išlaikyti savo vaikus darželiuose. Nors...

Alytaus policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl galimo moters išžaginimo Alytuje. Kaip pranešė Alytaus ap...