Vytaro Radzevičiaus chašlama garuos Alytuje jau penktadienį, – ateikite pasivaišinti!

Turbūt sutiksime visi, kad turgus – ne tik vieta nusipirkti mėgstamų produktų, tai ir savotiškos kultūros erdvė, kur galima pabendrauti, padiskutuoti, pasiderėti… „Žuvinto“ turgus Alytuje be viso to kviečia ir susitikti su įdomiais žmonėmis! Štai šį penktadienį galėsime pabendrauti su keliautoju, žurnalistu, kulinarinės knygos autoriumi Vytaru Radzevičiumi ir ne tik pasiklausyti jo įdomių istorijų, bet ir paskanauti čia pat verdamos chašlamos!

Kaip pasakojo keliaujantis virtuvės šefas V. Radzevičius: „Aš ne tik gaminsiu kaukazietišką chašlamą (žadu jo daug išvirti), bet taip pat ir papasakosiu apie pasaulyje matytas įvairias turgavietes. Nuo pat pirmos kelionės į Afriką 2006 metais visose kelionėse aplankom bent po vieną, dvi ar tris turgavietes. Ir iš tiesų yra ką prisiminti, nes tai yra tokia labai įdomi bet kurios tautos kultūros vieta, – ten gali pamatyti nuo maisto iki papročių, įvairiusių tradicijų. Tai yra labai įdomus pažinimo pasaulis“.

Kviečiame pasiklausyti pokalbio su Vytaru Radzevičiumi įraše ir, žinoma, penktadenį paskanauti chašlama!

 

Komentarai

komentarai(-ų)